Woningtype
|
|
Plaats Prijsklasse
Straat
Reset Filter
VIERPOLDERS Kavel 16 - Seggelant II 0 ong € 165 v.o.n.
FOTO 1 VAN 7

Omschrijving

EEN UNIEKE KANS
Op een perceel, net buiten Brielle, ontwikkelt Burgland Projectontwikkeling een duurzaam bedrijventerrein: Seggelant II. Dit unieke stuk grond wordt opgedeeld in een aantal kavels van 2.000 tot maximaal 10.000 m2. Een uitstekende uitgangspositie voor bedrijven die actief zijn op Voorne-Putten en toeleveranciers richting het Rijnmond gebied, de Zuid-Hollandse en Zeeuwse eilanden.

Dit nieuw te ontwikkelen bedrijventerrein heeft een totale oppervlakte van ca. 50.000 m2 ten behoeve van nieuwbouw bedrijfsruimten. De afmetingen van de indicatieve bouwkavels zijn vanaf 2.000 m2 tot 10.000 m2.

Voor meer informatie over de beschikbare kavels en bijbehorende metrages en prijzen verwijzen wij u graag naar de overzichtsplattegrond. Download deze geheel vrijblijvend via Funda in Business.

IDEALE LIGGING
Alhoewel Seggelant II in een groene zone ligt tussen diverse kleine dorpskernen en het stadje Brielle, zijn via de N57 en de A15 Rotterdam en het havengebied zeer goed bereikbaar. Hierdoor is Seggelant II de ideale locatie voor uw bedrijf en uw medewerkers! Binnen het bedrijventerrein zijn de milieucategorieën 3.1 tot 4.1 van toepassing. Het bedrijventerrein Seggelant II grenst direct aan het huidige bedrijventerrein Seggelant. Door middel van een rotonde vanaf de Groene Kruisweg krijgt u directe toegang tot het terrein. Het terrein zal gedeeltelijk omsloten worden door water en groenstroken.

ÉÉN LOKET VOOR AL UW VRAGEN
Het kopen van een bouwkavel doet u niet iedere dag. Het is een nieuw, complex proces waar u niet alleen voor staat. Of het gaat om het bepalen van de ideale kavelgrootte, het kiezen van de juiste financiering of zelfs totale begeleiding bij de ontwikkeling en de bouw van uw nieuwe bedrijfspand; de specialisten van Seggelant II adviseren en begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuzes!

Grijp deze unieke kans en bouw uw eigen bedrijfspand op het nieuw te ontwikkelen terrein Seggelant II. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

DOWNLOAD DE COMPLETE BROCHURE MET OVERIGE INFORMATIE OP SEGGELANT2.NL

Vergelijkbare objecten

Kavel 9 - Seggelant II 0 ong, Vierpolders
VIERPOLDERS Kavel 9 - Seggelant II 0 ong € 175 v.o.n.
Terug naar het overzicht

DIRECT REAGEREN