Woningtype
|
|
Plaats Prijsklasse
Straat
Reset Filter
SPIJKENISSE Jan Campertlaan 6 Prijs op aanvraag
FOTO 1 VAN 46

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Dit kantoorgebouw, verdeeld over 4 bouwlagen, ligt op één van de meest in het oog springende locaties van Spijkenisse, direct langs de Groene Kruisweg. Het geheel is gesitueerd op een zeer royaal en afgesloten terrein met meer dan voldoende parkeergelegenheid.

Aan de voorkant van het complex bevindt zich een pinautomaat. De achterzijde van het gebouw ligt aan het water met zicht op de Groene Kruisweg. Een zeer representatief gebouw, op een knooppunt van verkeersstromen. Het gebouw is voorheen door één huurder gebruikt. De huidige gebruiker zal in principe een groot deel van de begane grond na verkoop terughuren voor een marktconforme huurprijs en huurtermijn, dit maakt dat het gebouw ook uitermate geschikt is als multi-tenant object.

Gezien de uitstekende ligging, de praktische layout en het hoogwaardige opleveringniveau voldoet het aan alle eisen van de hedendaagse huurder. Het gebouw beschikt over een totaal oppervlakte van circa 1.615 m². De bijzondere vormen en het gebruik van verschillende hoogtes en kleuren maken het tot één van de meest herkenbare kantoorgebouwen van Spijkenisse.

In de directe omgeving zijn diverse gerenommeerde organisaties gehuisvest, waaronder Yur Advocaten, Kameraad & Strijk Notarissen en Rijnland Gerechtsdeurwaarders.

Wilt u eerst een virtuele impressie van dit bedrijfsobject? Dat kan! Bekijk de uitgebreide video van dit object op Funda in Business.

LOCATIE
Het geheel is gelegen op een zichtlocatie langs de Groene Kruisweg welke Spijkenisse met Hoogvliet verbindt. Binnen enkele autominuten zit u op de snelweg A15 richting Rotterdam en/of Europoort. De A15 loopt van Europoort via Rotterdam richting onder andere Gorinchem. Rijksweg A4 loopt door de Beneluxtunnel en verbindt de zuidkant met de noordkant van Rotterdam. Openbaar vervoer is op loopafstand aanwezig.

KADASTRALE GEGEVENS
Het object is kadastraal bekend als:
Gemeente: Spijkenisse
Sectie: E
Nummer: 590
Ter grootte van: 28 are en 30 centiare.

OPPERVLAKTE
Het object omvat:
Kantoor begane grond : Ca. 450 m2
Kantoor 1e etage : Ca. 615 m2
Kantoor 2e etage : Ca. 275 m2
Kantoor 3e etage : Ca. 275 m2

Voornoemde metrages zijn indicatief en niet gebaseerd op een NEN2580 meetcertificaat. De plattegronden kunt u bij ons opvragen.

PARKEREN
Het buitenterrein is deels bestraat en deels voorzien van groenvoorzieningen. Op het terrein zijn 42 gemarkeerde parkeerplaatsen beschikbaar en het terrein is afsluitbaar door middel van een slagboom.

BESTEMMING
Het object is gelegen in het bestemmingsplan ‘Centrum Noord-West’ van de gemeente Spijkenisse de dato 17 september 2009 en heeft als bestemming "Kantoor - 1". Het bestemmingsplan met daarin een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden kunt u bij ons opvragen.

BOUWJAAR
Het object dateert van omstreeks 2000 (conform Basisregistraties Adressen en Gebouwen, BAG)

ENERGIELABEL
Het object beschikt over een Energielabel C als bedoeld in het Besluit Energieprestatie.

KOOPSOM
Op aanvraag.

BESCHIKBAARHEID
Het object is in overleg beschikbaar.

BIJZONDERHEDEN
Uitgangspunt is dat de de huidige gebruiker een groot deel van de begane grond terug zal huren voor een marktconforme huurprijs en huurtermijn. Informeer bij de makelaar naar de mogelijkheden.

Heeft u interesse om op deze interessante plek te ondernemen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om een bezichtiging met ons in te plannen. Wij staan u graag te woord.

Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

Vergelijkbare objecten

Puntweg 18 , Spijkenisse
SPIJKENISSE Puntweg 18 € 425 p.m.
Theemsweg 15 , Spijkenisse
SPIJKENISSE Theemsweg 15 € 1750 p.m.
Uitstraat 121 - 123, Spijkenisse
SPIJKENISSE Uitstraat 121 - 123 € 2085 p.m.
Curieweg 16 , Spijkenisse
SPIJKENISSE Curieweg 16 € 1025 p.m.
Theemsweg 25 , 99, Spijkenisse
SPIJKENISSE Theemsweg 25 , 99 € 575 p.m.
Ir. Herman de Grootweg 4 -6 en 8, Spijkenisse
SPIJKENISSE Ir. Herman de Grootweg 4 -6 en 8 € 2500 p.m.
Ruwaard van Puttenweg 500 , Spijkenisse
SPIJKENISSE Ruwaard van Puttenweg 500 Prijs op aanvraag
Lorentzweg 0 ong, Spijkenisse
SPIJKENISSE Lorentzweg 0 ong € 1425 p.m.
Nieuwstraat 14 , Spijkenisse
SPIJKENISSE Nieuwstraat 14 € 1200 p.m.
Lorentzweg 0 ong, Spijkenisse
SPIJKENISSE Lorentzweg 0 ong € 1425 p.m.
Theemsweg 43 - 73, Spijkenisse
SPIJKENISSE Theemsweg 43 - 73 € 1100 p.m.
Edisonweg 2 B - H, Spijkenisse
SPIJKENISSE Edisonweg 2 B - H € 545 p.m.
Terug naar het overzicht

DIRECT REAGEREN