Woningtype
|
|
Plaats Prijsklasse
Straat
Reset Filter
ROTTERDAM Agniesestraat 111 A € 2500 p.m.
FOTO 1 VAN 16

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Uitstekend gelegen in de Agniesebuurt, direct naast het Oude Noorden bieden wij u deze in zeer nette staat verkerende kantoor-/winkelruimte aan. Het object biedt verschillende mogelijkheden. Het laatstelijk gebruik is een kookstudio waarvan de volledige inventaris optioneel ter overname is. Heeft u andere wensen? Wij denken graag met u mee.

Wilt u eerst een virtuele rondleiding van dit bedrijfsobject? Dat kan! Bekijk de uitgebreide video van dit object op Funda in Business.

LOCATIE
Het object is gelegen op loopafstand van het centrum van Rotterdam nabij het Oude Noorden. De Coolsingel en het Weena zijn binnen handbereik met alle faciliteiten als winkels en eet- uitgaansgelegenheden. De tramhalte is gelegen om de hoek van de straat maar ook Rotterdam Centraal Station is op loopafstand. Direct om de hoek is eveneens gelegen het winkelcentrum Eudokiaplein, hier zijn onder andere bekende namen gevestigd als Albert Heijn, Aldi, Bagels & Beans, Gall & Gall en Kruidvat. Verder zijn er in de buurt nog diverse andere hippe zaken gevestigd; Happy Italy, Angelo Betti, Urban Bakery en Man met Bril koffie.

Met de auto zijn de snelwegen A13, A16 en A20 vanaf de Schiekade gemakkelijk te bereiken.

PARKEREN
Voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de directe omgeving.

BESCHIKBAAR METRAGE
Ca. 102 m²

Voornoemd metrage is indicatief en niet gebaseerd op een NEN2580 meetcertificaat.

INDELING
Entree/ontvangstruimte, doorgang met een dubbele betegelde toiletgroep. Momenteel is de ruimte ingericht met 5 ruim opgezette kookeilanden voorzien van luxe inbouwapparatuur en granieten werkbladen. Veel lichtinval door de vele raampartijen.

INVENTARIS
In de huurprijs is inbegrepen en om niet gebruikt van de navolgende zaken.
- Diverse gaskookplaten;
- Twee keramische kookplaten;
- Diverse
- Keukenblok voorzien van dubbele afzuigkap;
- (stoom)oven;
- Ingebouwde frituur;
- Grilplaat;
- Twee vaatwassers
- Koelingen;
- Koffiezetmachine;
- Antislipvloer.

nadrukkelijk zij vermeld dat onderhoud c.q. vervanging voor rekening en risico van huurder is.

BOUWJAAR
Het object dateert van omstreeks 1898 (conform Basisregistraties Adressen en Gebouwen, BAG)

BESTEMMING
Het object is gelegen in het bestemmingsplan 'Agniesestraat’ van de gemeente Rotterdam de dato 30 april 2010.

HUURPRIJS
€ 2.500,- per maand, exclusief BTW en servicekosten

SERVICEKOSTEN
Een nader te bepalen voorschot per maand.

ENERGIELABEL
Bij het plaatsen van dit object op internet was nog geen Energie Prestatie Certificaat beschikbaar als bedoeld in het Besluit Energieprestatie. Deze zal op korte termijn, doch voor de feitelijke overdracht beschikbaar worden gemaakt.

SERVICEKOSTEN
Naast de maandelijkse huurprijs zal door verhuurder een nader overeen te komen voorschot worden berekend ten behoeve van de nog nader te bepalen leveringen en diensten.

HUURPERIODE
In overleg bespreekbaar.

HUURBETALING
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso. 

HUURVERHOGING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). 

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model winkelruimte met de daarbij behorende Algemene Bepalingen. Eventueel aangevuld met aanvullende bepalingen. 

KOOPSOM
Op aanvraag.

ZEKERHEIDSTELLING
Bankgarantie / waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief BTW en servicekosten.

BESCHIKBAARHEID
Per direct beschikbaar.

Heeft u interesse om op deze interessante plek te ondernemen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op een bezichtiging met ons in te plannen. Wij staan u graag te woord.

Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.
Terug naar het overzicht

DIRECT REAGEREN