Woningtype
|
|
Plaats Prijsklasse
Straat
Reset Filter
HELLEVOETSLUIS Struytse Hoeck 92 € 155 m² p.j.
FOTO 1 VAN 15

Omschrijving

ALGEMEEN
Hierbij hebben wij het genoegen u deze winkel/horeca-/-kantoorruimte aan te bieden gelegen in het drukke en populaire winkelcentrum 'De Struytse Hoeck'. Struytse Hoeck zal binnenkort worden opgeknapt en door de gemeente en eigenaren aantrekkelijker worden gemaakt voor bezoekers. Zo komen er onder meer nieuwe tegels, verlichting en straatmeubilair. Ook zal er meer aandacht worden besteed aan het groen en zullen de gevels van de winkels worden aangepakt.

Het gehele winkelcentrum omvat ca. 120 winkels, deels overdekt en deels in een open gedeelte. In het winkelcentrum bevinden zich diverse gerenommeerde partijen waaronder Albert Heijn, Gall & Gall, Jumbo, Lidl, Hema, Bart Smit, Kruitvat, Douglas, Xenos en ING Bank.

Wilt u eerst een virtuele rondleiding van de omgeving? Dat kan! Bekijk de uitgebreide video van dit object op Funda in Business.

OPPERVLAKTE
Voor de verhuur/verkoop komt beschikbaar:
Begane grond: 445 m2

De units kunnen als geheel alsook per unit vanaf circa 152 m2 worden gehuurd. Zo leent het object zich uitstekend voor diverse doeleinden. Informeer bij de makelaar naar de mogelijkheden.

Voornoemde metrages zijn indicatief en niet gebaseerd op een NEN2580 meetcertificaat. De plattegronden kunt u bij ons opvragen en zijn ook digitaal in te zien op Funda in Business.

PARKEREN
Er is meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

BOUWJAAR
Het object dateert van omstreeks 1980 (conform Basisregistraties Adressen en Gebouwen, BAG)

HUURPRIJS
Huurprijzen vanaf € 155,- per m2 per jaar, te vermeerderen met BTW en eventuele servicekosten.

KOOPSOM
Nader overeen te komen.

ENERGIELABEL
Bij het plaatsen van dit object op internet was nog geen Energie Prestatie Certificaat beschikbaar als bedoeld in het Besluit Energieprestatie. Deze zal op korte termijn, doch voor de feitelijke overdracht beschikbaar worden gemaakt.

SERVICEKOSTEN
Naast de maandelijkse huurprijs zal door verhuurder een nader te bepalen voorschot worden berekend ten behoeve van de nog nader overeen te komen leveringen en diensten.

HUURPERIODE
Uitgangspunt van de huurovereenkomst is een huurperiode van 5 + 5 huurjaren.

HUURBETALING
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso.

HUURVERHOGING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte met de daarbij behorende Algemene Bepalingen. Eventueel aangevuld met aanvullende bepalingen.

ZEKERHEIDSTELLING
Bankgarantie / waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief BTW en servicekosten.

BESCHIKBAARHEID
In overleg beschikbaar. Uitgangspunt is Q4 van 2018.

Heeft u interesse om op deze interessante plek te ondernemen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om een bezichtiging met ons in te plannen. Wij staan u graag te woord.

Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

Vergelijkbare objecten

Pascalweg 25 , Hellevoetsluis
HELLEVOETSLUIS Pascalweg 25 Prijs op aanvraag
Stephensonweg 14 ,16, Hellevoetsluis
HELLEVOETSLUIS Stephensonweg 14 ,16 € 85.000 k.k.
Struytse Hoeck 9 , Hellevoetsluis
HELLEVOETSLUIS Struytse Hoeck 9 € 125.000 k.k.
Stephensonweg 8 - 20, Hellevoetsluis
HELLEVOETSLUIS Stephensonweg 8 - 20 € 385.000 k.k.
Stephensonweg 8 - 20, Hellevoetsluis
HELLEVOETSLUIS Stephensonweg 8 - 20 € 1.350.000 k.k.
Terug naar het overzicht

DIRECT REAGEREN